Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med bolighandel - og vi sælger boliger i hele sydjylland navnlig i den vestlige del.
Vi er et advokatfirma, der vurderer, sælger og rådgiver indenfor bolighandel.
Vore flotte centralt beliggende lokaler er indrettet i moderne stil med blandt andet fladskærm, boligudstilling, mødelokaler mm. Kombinationen af advokatfirma med juridisk rådgivning indenfor privat og erhverv samt bolighandel gør at der kommer mange kunder i vore lokaler hver dag.
Der kan være mange årsager til, at man ønsker at købe, sælge - eller begge dele samtidig. Det er en meget stor beslutning, og der er mange ting at holde styr på. Vores boliggruppe kan samle brikkerne for dig og give dig det overblik du har brug for, så du træffer den helt rigtige beslutning. Vi hjælper dig sikkert igennem både når du sælger igennem os eller ønsker rådgivning. Uafhængigt salg og rådgivning giver de bedste betingelse for dig, da vi kun varetager din interesse. Vi modtager ikke provision fra banker, realkreditinstitutter mm. Det skaber tillid og tryghed hos både sælgere og købere.
Vi er medlem af Danske Boligadvokater og Danske Familieadvokater - det er din garanti for høj faglig kvalitet i vores arbejde, og dette skaber gode resultater. Ansvarsforsikring og garantiordning giver optimal sikkerhed og tryghed for sælgere såvel som købere. Vi arbejder udelukkende efter etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Forbrugerrådet og Advokatsamfundet.
En dynamisk engageret boliggruppe er klar til, at give jer den mest optimale løsning for netop dig. Et unikt koncept, hvor du som kunde vil mærke, at vi gør en forskel på både salgs- og rådgivningssiden.
Kontakt os venligst pr. telefon 7472 3900 / 6067 3900 eller mail advo@tonder-advo.dk for en vurdering, rådgivning eller andet - vi kan hjælpe dig.


lynsøg
kontakt
Kogade 3
6270 Tønder
 
Telefon:
+45
 7472 3900
CVR nummer:
31489903
 
 
Åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 9.00-16.00
Fredag kl. 9.00-15.30
Se mere om advokatfirmaet  HER
Nyeste: