Se det digitale energimærke

Harres 31

, 6261 Bredebro

1 / 15
1 / 1
Vis:

Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.149.000
Se det digitale energimærke
Boligareal 227 m²
Garage 14 m²
Grundareal 0,79 ha
Værelser 9
Antal plan 2
Byggeår 1827
Sagsnummer 24835
Ejendomstype Nedlagt landbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 166
Ejendomsværdiskat 508
Renovation 269
Skorstensfejning 62
Rottebekæmpelse 2
Adm. gebyrer for affald 2
Husforsikring 744
Ejerudgifter i alt 1.754

Charmerende landejendom i Harres - bo billigt med mange kvadratmeter - Køkken under renovering

Nu udbydes denne charmerende landejendom, der giver familien masser af boligkvadratmeter og en stor grund på 7.944 m2 med stor græsplæne, frugthave og egen sø. Ejendommen ligger i det gamle Harres, i kort afstand fra Bredebro og Løgumkloster. Ejendommen ligger ved siden af den gamle skole i Harres og byder på en spændende historie. Eksempelvis har ejendommen fungeret som kro, og områdets brandsprøjte har også haft til huse her.

Stuehuset rummer 227 m2 i to plan. Det sociale liv udfolder sig i stueplan, der er indrettet med køkken og spisestue i åben forbindelse. Aftenkaffen kan nydes i den tilstødende stue, hvor synlige loftsbjælker skaber en hyggelig stemning. Badeværelset blev gennemgribende renoveret i 2008, og her er der varme under flisegulvet, bruseniche i glasbyggesten og spabad - her får du virkelig komfort. Derudover rummer stueplan et viktualierum, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde samt et værelse, der kan indrettes som soveværelse eller kontor.

Førstesal rummer en hyggelig stue samt tre soveværelser. To af værelserne er ideelle som børneværelser, og forældrene får sin egen separate afdeling med soveværelse og walk-in closet. Derudover rummer førstesal to disponible rum.

I den tilstødende længe er der fyrrum samt en stor gildesal, der har køkken og plads til op mod 50 siddende gæster. Tværs over gårdspladsen ligger garagen, der har rigelig plads til tre biler, og herovre er der også hønsehus og drivhus. Stuehuset har desuden solpaneler, der holder elregningen i bund.

Grunden er anlagt med en stor græsplæne, hvor børnene kan tumle, mens du nyder udsigten til de omkringliggende marker, hvor du kan se råvildt i spring. Du får også din egen sø med guldfisk samt en æblehave, der giver æbler, pærer, blommer og mirabeller.

Fra adressen er der kort afstand til Bredebro, der byder på gode indkøbsmuligheder. Fra adressen er der desuden bus til skolen i Løgumkloster. Her får du kort fortalt en charmerende landejendom på en stor grund ved Bredebro.

Velkommen til Harres 31, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger. 
kontakt
Kogade 3
6270 Tønder
 
Telefon:
+45
 7472 3900
CVR nummer:
31489903
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning