Buen 13, 6280 Højer

Denne etplansvilla i Højer har alt dét, der skal til for at blive et varmt og velfungerende hjem for familien. Med 140 kvadratmeter byder villaen på god plads, og I får mulighed for at indrette jer med stil og farver, der passer præcis til jeres smag. Med i købet følger en stor have, og som prikken over i'et giver beliggenheden glæder til både store og små i familien.

Buen er en stille villavej, og herfra kan I hurtigt gå til Højers mange tilbud, hvad enten I skal handle i bymidten eller en tur ud i den friske luft og opleve Tøndermarskens grønne landskab. Hverdagens aktiviteter som børnepasning, skole og sportshal er i gåafstand, mens børnene efter skoletid trygt kan cykle til deres legeaftaler på områdets trygge veje.

Villaen er opført i 1969 af en lokal snedkermester, der også selv har beboet huset i mange år. Snedkermesteren har taget sig kærligt og professionelt af villaens velbefindende, og den fremstår i pæn og velholdt stand.

For at få et tidssvarende udtryk skal imidlertid boligen have et løft, men takket være den gode stand behøver I ikke at stresse. I kan flytte ind og slippe jeres boligønsker løs i det tempo, der passer jer, og stille og roligt designe familiens drømmehjem.

Den 1.209 kvadratmeter store grund byder på en pæn have med formklippede buske og store rododendron, der sætter en grøn og blomstrende ramme om livet på plænen og på terrassemiljøet.

Med til villaen hører en muret garage på 35 kvadratmeter.

Med andre ord: en velholdt og rummelig villa på en stille vej i Højer - perfekt til familiens drømmebolig.

Velkommen til Buen 13, 6280 Højer.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.