Hjejlen 104, 6270 Tønder

Velkommen til en flot og velindrettet etplans villa med attraktiv beliggenhed i første lomme til indkøbsmulighed og stort grønt område.

Beliggenheden er rigtig god og rolig i Tønders vestlige del, det såkaldte Pip-kvarter, med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole, handelsskole og børnehave.

Boligen er opført i år 1975 i en pæn mursten, klassisk tag og med elegante vinduer. De 146 kvadratmeter bolig er perfekt til familien, der ønsker at bo i hyggelige omgivelser med gode naboer, hvor der er gåafstand til indkøb, skole m.m.

Planløsning og ruminddelingen er fin med samlingspunkt i den store stue med flot lysindfald og udgang til haven. Køkkenet er praktisk tæt ved bryggerset og halvåben ind mod den store stue.

Entre med klinker fraår 2012, badeværelse med gulvfliser ifølge sælger ligeledes fra år 2012. Fire værelser og gæstetoilet.

Sælger har som et stort plus fået fjernvarme indlagt i år 2012.

Den store grund på hele 1.212 kvadratmeter og flotte sydvestvendte have med terrasse, giver masser af muligheder hvad enten man er til den enkle have eller ønsker en prydhave. De lange sommeraftener på terrassen med børnenes leg i baggrunden er med denne have sikret.

Til boligen hører også en garage på 32 kvadratmeter, hvor det er muligt at gå tørskoet ind i huset. Garage og værksted er samlet i et rum.

Velkommen til Hjejlen 104, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.