Grev Schacksvej 12, 6270 Tønder

I et fredeligt villakvarter tæt på centrum finder I denne dejlige etplansvilla. Her kan I flytte ind på 141 velholdte og velfordelte kvadratmeter, og udenfor vil I nyde godt af en hyggelig, gammel have med flere terrasser. Hele herligheden ligger i gåafstand til alle Tønders tilbud.

På mindre end ti minutter kan I spadsere til de stemningsfulde, brostensbelagte handelsgader i centrum, og det samme gælder både skole, daginstitution og dagligvareforretninger. Der er næsten ingen trafik på den fredelige villavej, så husstandens børn kan trygt løbe ud at lege.

Den klassiske rødstensvilla har fuldmurede gavle, og huset blev i følge sælger efterisoleret i 2013. Samme år blev der indlagt gulvvarme i stuerne og efterisoleret i gulvkonstruktionen.

I får med andre ord aldrig svært ved at holde varmen, særligt ikke i de tre stuer, hvor loft til kip og store vinduespartier samtidigt sørger for en lys og luftig atmosfære. I åben forbindelse med den ene stue ligger et nydeligt køkken. Her skiftede man i 2014 alle hårde hvidevarer (undtagen opvaskemaskine), så I blandt andet får glæde af en bred induktionskogeplade og en ekstra stor ovn.

Derudover byder boligen på tre gode værelser, og skulle I få brug for mere plads, er der gode muligheder for at etablere et fjerde i den ene stue. Endelig er det også et badeværelse, et gæstetoilet og en baggang med vaskefaciliteter. I forlængelse af huset ligger et isoleret redskabsrum med depotrum, og bilen kan I parkere i en carport.

Udenfor får I glæde af en flot, gammel have med forskellige bærbuske og en dekorativ vandsten. Der er også flere gode terrasser omkring huset, så I altid kan finde den perfekte plads i solen.

Velkommen til Grev Schacksvej 12, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.