Strucksalle 28, 6270 Tønder

Flerfamiliehus centralt i Tønder, eller som nu udlejningsejendom med fire lejemål.

Dette flerfamiliehus er helt ideelt til udlejning, men boligen passer også perfekt til den store familie, der eksempelvis ønsker en separat afdeling til husets teenager, eller til flere familier.

Ejendommen er opført i tre plan, og der er separat adgang til hver etage. Med til ejendommen hører også et godt grundstykke, med et parkeringsareal, og en have med græs.

Samlet set trænger det udvendige til en kærlig hånd, som afspejles i prisen. Men lejemålene kan også i nuværende form udlejes, og ejendommen er næsten også fuldt udlejet. Stueetagen er som to lejemål, der begge er lejet ud til samme lejer. anden sal er også udlejet, mens førstesalen på nuværende tidspunkt står tom.

Ejendommen ligger centralt i Tønder, og fra adressen er der super kort afstand til både gågaden, stationen, diverse dagligvarebutikker samt skoler og daginstitutioner. Ejendommens gule facade er flot ornamenteret, og er i det hele taget anderledes.

Boligens stueplan indeholder to selvstændige boliger, hvoraf den store del udgør en entré, to værelser, to stuer en suite, et flot renoveret køkken, og et badeværelse. Mens den mindre lejlighed udgør et badeværelse, køkken/stue og et værelse.

Førstesalen, er ikke udlejet, men har store lyserum, og består af samme indretning, som den store lejlighed i stueetagen. Sælger som bor i den anden ende af landet, har ikke forsøgt at få førstesalen udlejet, men denne kræver kun få opdateringer, for at kunne udlejes.

2. sal består af samme indretning som stue og førstesal.

Velkommen til Strucksalle 28, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen &Anders C.Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.