Østerbyvej 2F, 6270 Tønder

Er drømmen, at bo på landet med udsigt og alligevel tæt på byen, så er her chancen til en god pris.

Med en helt vidunderlig beliggenhed ud til naturen med udsigt over marker, højt til himlen og denne flotte natur ligger denne ejendom pakket ind i fred og ro.

På den 1702 m2 store grund er der masser af plads til, at folde vingerne ud, samtidig med det ligger man roligt, da hele grunden er omkranset af træer samtidig er man kun 10 minutters kørsel fra Tønder.

Indvendig får man hele 173 boligkvadratmeter ifølge BBR, hvor hovedhuset er fra 1947, og er i halvandet plan, med første sal indrettet som 3 værelser. På stueetagen finder man en trappeopgang, entre, dobbelt stue, udestue, bryggers og et badeværelse.

I 2003 valgte man, at inddrage noget af den tidligere hestestald til beboelse, og sælger har selv renoveret denne del. Her har man indrettet med et stort lyst køkken med loft til kip, hvorfra man har udgang til den stik sydvendte terrasse, som giver et super lysindfald. Videre ud kommer der fordeler gang til to værelser, og fyrrum med direkte adgang til garagen. Fyret er installeret i oktober 2016 ifølge sælger.

Ejendommen ligger fem kilometer nord for Tønder, og man er dermed i cykelafstand dertil, via den gode cykelsti, som er trukket væk fra hovedvejen. Der afgår også busser fra Ribe Landevej, til skole, daginstitutioner, og fritidsfaciliteter. Det giver børnene gode muligheder for, at komme nemt til og fra skole, og fritidsaktiviteter.

Man får altså en ejendom hvor der er mulighed for, at sætte sit eget præg, masser af plads til gebærde sig på, og samtidig med kort afstand til både land og by.

Velkommen til Østerbyvej 2F, 6270 Tønder

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.