Klintvej 6, 6280 Højer

Denne solide etplansvilla i Højer på stor grund savner en ny ejer, og det kan blive dig. Huset byder blandt andet på en rummelig stue, et dejligt køkken og fire gode soveværelser. Endvidere kan du se frem til en virkelig fin have med en god, flisebelagt terrasse. Velkommen til Klintvej 6.

Fra husets hoveddør er der kort afstand til alle byens tilbud, som blandt andet inkluderer skole, daginstitution, fritidsfaciliteter og fine indkøbsmuligheder. Du kommer endvidere til at bo tæt på smukke naturomgivelser, hvor især Nationalpark Vadehavet gør sig gældende med et unikt landskab, der strækker sig helt til Esbjerg. Ejendommen har en køn gulstensfacade med godt lysindfald via vinduespartier, og hele herligheden troner frem bag en flot forhave.

Når du kommer inden døre, fortsætter det gode indtryk. Her finder du eksempelvis stuen, der er vinkelformet og giver dermed mulighed for både et sofaområde samt et spisebord. Desuden er der store vinduespartier plus direkte udgang til terrassen. Køkkenet er ligeledes vinkelformet, og det giver dig dermed optimal bordplads at arbejde på. Desuden kan du nemt placere et mindre spisebord, hvor du eksempelvis kan spise din morgenmad. Det er dog alt i alt nok et sted, som du vil overveje at opdatere. Tre af husets fire værelser ligger samlet i den samme afdeling af huset, mens det fjerde ligger separat med udgang til stuen. Endelig indeholder villaen et gæstetoilet, et velfungerende bryggers samt et badeværelse med badekar.

Når du kommer udenfor kan du sidde på den sydvendte terrasse, hvorfra der er adgang til en stor, boldspilsvenlig græsplæne. Haven byder desuden også på forskellige blomster, buske og træer. Slutteligt er der også en garage til bilen. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt os endelig for mere information.

Velkommen til Klintvej 6, 6280 Højer.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.