Allegade 34, 6270 Tønder

Lækkert byhus med nem og hyggelig gårdhave tæt på centrum.

Dette hus præsenterer sig pænt og velholdt med tag og facade i rødt tegl og træ vinduer, der er malet hvide. Her er blandt andet støbt dæk i massivt beton mellem de to etager, så der er ro i soveværelset, selvom teenagerne hører musik ovenpå. Køkken og badeværelse er oprindelig fra 1999, men alt er velholdt og i neutrale og tidløse farver, så medmindre man ønsker den allernyeste indretning og stil, er der ikke meget vedligehold at tænke på foreløbig.

Huset er på hele 191 m2 fordelt på to plan. I bydes indenfor i en stor og lys entré/hall, der tager sig rigtig godt ud med en flot, snoet trappe med hvidt gelænder og trin i træ. Det storslåede over rummet retfærdiggør til fulde den plads, den optager. I stueplan finder I desuden et stort køkken-alrum med plads til et spisebord, stuen, et værelse, bryggers samt gæstetoilet. Huset opvarmes desuden nemt med fjernvarme.

På førstesalen skal fremhæves det store 'master-bedroom' med walk-in-closet på i alt ca. 25 m2. Det andet værelse er også stort og kan evt. deles i to mindre. Derudover finder I et rummeligt badeværelse og en fordelingsgang.

Fra stuen og bryggers er der udgang til den nemme og hyggelige gårdhave, og her får I et hus, hvor der ikke skal bruges meget tid på pasning af have. Til gengæld finder I grønne områder i nærheden, blandt andet den smukke Mølleparken. Til huset hører en carport.

Husets beliggenhed ca. 100 m fra den centrale del af Tønders gågade giver jer kun 5 minutters gang til indkøb, cafeer og alle byens øvrige tilbud. Huset ligger ca. midt imellem byens to skoler, så det er nemt for både små og større børn.

Velkommen til Allegade 34, 6270 Tønder!

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.