Prilen 3, 6280 Højer

Denne etplansvilla i Højer har alt det, der skal til for at blive et varmt og velfungerende hjem. Med en central beliggenhed i byen og et overskueligt boligareal på 78 m2, samt en grundstørrelse på 717 m2 får man en ejendom til en rigtig god pris.

De 78 m2 boligareal har en fornuftig indretning med entré, køkken, spisestue, stue, badeværelse med karbad, et værelse og et disponibel rum.

Villaen er opført i 1950, og har de seneste år været udlejet. For at få et tidssvarende udtryk skal boligen have et løft, men takket være en acceptabel stand behøver I ikke at stresse. I kan derfor slippe jeres egen boligdrøm løs i det tempo, der passer jer, og stille og roligt designe familiens drømmehjem.

Den 771 m2 store grund byder på en græsplæne, overdækket terrasse, bede, buske og træer. Der er dog også her god mulighed for at sætte sit eget præg, og få det som man selv ønsker det. Samtidig er der muligheder for, at sidde i dejlig ro hele vejen rundt om huset, så man kan nyde solen hele dagen.

Med til villaen hører en garage på 19 m2, med plads til både henstilling af haveredskaber, og parkering.

Prilen er en stille villavej, og herfra kan I hurtigt gå til Højers mange tilbud, med hverdagens aktiviteter som børnepasning, skole og sportshal som er i gåafstand, mens børnene efter skoletid trygt kan cykle til deres legeaftaler på områdets trygge veje.

Højer er en smuk og naturrig by midt i nationalparken, og der bliver gjort meget for lokalsamfundet, der er også fornyeligt blevet anlagt en god cykelsti hele vejen til Tønder.

En god villa på en stille vej i Højer - perfekt til at designe familiens drømmebolig.

Velkommen til Prilen 3, 6280 Højer.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.