Tjørnevej 18, 6270 Tønder

Nydelig andelsbolig i 1. plan beliggende på en central lukket vej i Abild.

I en mindre andelsboligforening finder man her, denne fine andelsbolig på 78 m2. Huset er opført som et kædehus, men med egen ende gavl mod nord.

Planløsningen er rigtig god og hver eneste kvadratmeter er udnyttet godt.
Boligens 78 m2 og indeholder, entré, bryggers, værelse, soveværelse, badeværelse, køkken og en stor stue med udgang til terrassen og haven. Boligen er nemt opvarmet via naturgas.

Huset er opført i gule mursten med fuldmurede gavle, og med nemme plastik vinduer, hertil kommer der en god carport med dertilhørende skur, til henstilling af diverse haveredskaber, og maskiner.

Ejendommen ligger på en god hjørnegrund, og haven er hyggeligt anlagt med flere flotte træer, og en god græsplæne med masser af plads til lige de udfoldelser man har lyst til.

Boligen er eftertragtet grundet den gode beliggenhed, super planløsning og fornuftig pris.

I Andelsboligforeningen er der et godt fællesskab, og der kan gå mange timer med samtaler over hækken, sammenholdet for medlemmerne i foreningen er for mange uundværligt.

Abild ligger cirka fem kilometer nord for Tønder, og man er dermed i cykelafstand dertil. Der afgår også busser fra Ribe Landevej, til skole, daginstitutioner, og fritidsfaciliteter.

Velkommen til Tjørnevej 18, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.