Fasanvej 17, 6240 Løgumkloster

Gennemgående flot og indbydende etplansvilla på en god central adresse i Løgumkloster, en ejendom der er værd at kigge nærmere på. Her på Fasanvej ligger denne yderst pæne, og super godt vedligeholdte gulstens ejendom, med dertilhørende udestue og stor garage.

Her på adressen bliver der virkelig taget hånd om tingene, og alt bliver pudset og plejet inden døre såvel som ude. Haven er fantastisk flot med de nydeligste blomsterbede, og en græsplæne så veltrimmet som en golfbane.

Ved ankomst til ejendommen bliver man taget godt imod, med den præsentable flisebelagte indkørsel, som giver god adgang med bil op til den murede garage på 38 m2, og ligeledes på den anden side af ejendommen op til carporten på 24 m2. I en garage af denne størrelse er der masser af plads til både parkering, opbevaring og værkstedsplads.

Huset er opført i 1978 og ligger godt trukket tilbage på grunden, der er et samlet boligareal på 138 m2, hertil kommer den lækre udestue på 27 m2. Husets boligareal udformer sig i en entré med fordelingsgang til fire fornuftige værelser, et bryggers med opbevaringsrum, toilet, badeværelse, køkken/alrum, og stue.

Fra stuen har man adgang til udestuen, og derfra ud til den nydelig sydvendte have. Der er derfor super gode muligheder for, at nyde solens stråler i sommermånederne hele dagen.

I cykel afstand fra ejendommen har man Løgumklosters centrum, som byder på alle hverdagens nødvendigheder. Der er massere af mulighed for aktiviteter inde i byen, men der er samtidig også mulighed for, at gå ture ude i naturen.

Man får altså her en ejendom i en super vedligeholdt stand, i et roligt kvarter. En rigtig god ejendommen der passer til mange familiers behov.

Velkommen til Fasanvej 17, 6240 Løgumkloster

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.