Skibbrogade 11, 6270 Tønder

Lækkert gavlhus tæt ved Torvet i Tønders centrum udbydes nu dette super charmerende byhus i halvandet plan, med tilhørende solrig gårdhave.

Ejendommen står flot både udendørs og indendørs, med rødstensfacaden, fuldmurede gavle, og flotte hvide sprossevinduer har ejendommen allerede masser af charme når man nærmer sig den. Endvidere påpeges det flotte energimærke B.

Nu får du muligheden for at erhverve dette fine byhus i rigtig god stand. Opført i år 1982 og med 129 m2 bolig fordelt på halvanden plan, og med en god plantegning får man plads til alt behøves i boligen.

Indretningen er med mindre entré, bryggers, toilet så man får maksimal plads til køkken/alrum og dagligstue i resten af stueplan. På første sal er repos med plads til skabe, et stort soveværelse, badeværelse og stort ekstraværelse/kontor.

Fra køkken alrummet er der en stor dobbelt dør med udgang til den nydelige gårdhave, belagt med flotte fliser i næste hele haven, på nær nogle enkle bede hvor der står plantet flere flotte træer, buske og blomster. Der er i gårdhaven et godt skur med plads til opbevaring af havemøbler, og forskellige have redskaber, hertil kommer også den brede markise, så man også har mulighed for at finde skygge, selvom man sidder ude.

Fra gårdhaven er der havelåge så man kan komme ud på en større parkeringsplads, med mange parkerings muligheder selvom man befinder sig meget centralt i byen. Der er også mulighed for at komme direkte ud på Skibbrogade via gårdhaven, så man kan gå en tur op af gågaden, eller cykle afsted til hverdagens ærinder.

Velkommen til Skibbrogade 11, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.