Se det digitale energimærke

Vinkelvej 13

, 6270 Tønder

1 / 21
1 / 1
Vis:

Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
599.000
Se det digitale energimærke
Boligareal 190 m²
Garage 27 m²
Grundareal 1.009 m²
Værelser 6
Byggeår 1970
Sagsnummer 27317
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 230
Ejendomsværdiskat 558
Renovation 269
Rottebekæmpelse 3
Adm. gebyrer for affald 2
Husforsikring 340
Ejerudgifter i alt 1.402

Der er dømt landidyl for alle pengene på Vinkelvej 13 i Rørkær. Her kan I blive de nye ejere af denne velholdte villa, der tilbyder en smuk udsigt over marker og åbne vidder, en lukket have og dejlig idyllisk stemning.

Der er tale om en flot gulstensvilla i halvandet plan med helt fantastisk udsigt over marker og bag facaden ligger velfordelte kvadratmeter.

Stueplan byder på pæn entre, lyst tidløst badeværelse med gulvvarme, spisekøkken med hvidevarer og praktisk funktionelt bryggers i forlængelse heraf. Der er i bryggerset installeret et varmeproducerende anlæg af en kondenserende gaskedel. Der er endvidere et mindre "værelse" med adgang til sauna, men som af sælger bliver brugt til viktualierum. Der er mod syd et stort rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og udgang til den store solrige terrasse. Prikken over i´et er den store flotte stue med store glaspartier og udgang til haven, hvor der er udsigt over åbne marker.

På førstesalen finder man yderligere 3 rigtig gode værelser og der er gode muligheder for at anlægge yderligere et værelse eller et toilet, da der er et uudnyttet loftrum, så boligen tilpasses lige netop jeres behov.

Der er terrasseområde på sydsiden af huset, så I altid kan finde en plads i solen, og da haven vender ud mod en mark, kan I sidde ganske ugeneret.

Haven er velopvokset og byder på en god græsplæne, bede og større træer, så I kan bruge sommerdagene på at nyde den idylliske udsigt i stedet for at luge ukrudt. Så mens bøfferne syder over de varme kul, kan ungerne spille bold i haven, mens i nyder den sydvendte terrasse og udsigt.

Der er mange muligheder i denne dejlige villa - ring allerede i dag, og bestil en fremvisning.

Velkommen til Vinkelvej 13, Rørkær, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger. 
kontakt
Kogade 3
6270 Tønder
 
Telefon:
+45
 7472 3900
CVR nummer:
31489903
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning