Brorsonsvej 42, 6270 Tønder

NEDSAT 100.000,-
Nydelig halvanden plans villa på en meget central villavej, med mange boligkvadratmeter, fuld kælder og stor garage.

Denne villa byder på hele 167 m2 bolig i halvandet plan, fordelt på 91 m2 i stueplan og 76 m2 på første sal. Hertil kommer der 91 m2 kælder og 49 m2 garage, som giver god plads til både parkering, værkstedsplads og opbevaring.

Man får altså utroligt mange m2 på en centralt beliggende ejendom, men det er ikke kun inden døre man har mange m2, grundstykket udgør nemlig to matrikler på hhv. 320 m2 og 687 m2 som samlet set giver en grund på 1.007 m2.

Boligen er godt indrettet med fire værelser, og et badeværelse på førstesalen. Der er i stueplan dobbelt stue, køkken, entre og toilet. Til sidst er der kælderen som er indrettet med 5 disponible rum, hvoraf et af disse bruges som vaske rum.

I hele boligen får man et lyst og venligt indtryk, og stue planen er lækkert indrettet med udgang til en stor terrasse på bagsiden af ejendommen, som gør at man kan sidde i fred og ro. Selv hvis det regner en aften har man mulighed for at sidde ude, da en del af den store terrasse er op muret og overdækket. Når man længere hen i efteråret er der god mulighed for, at rykke ind foran brændeovnen som ikke kun giver varme, men også en hyggelig stemning.

Køkkenet er indrettet med et gaskomfur på en kogeø, der er indbygningsovn oppe i højden, og plads til et stort amerikaner køleskab. indkørslen til ejendommen og garagen er flisebelagt, og resten af ejendommen er godt beplantet med træer, buske, bede og græsplæne, i både for- og baghaven.

En sjældent udbudt ejendom, på en af de mest centrale villaveje i Tønder.

Velkommen til Brorsonsvej 42, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.