Medarbejdere

Mette Knattrup Knudsen

Advokat/Partner

Kirsten Knattrup Fonnesbech Thomsen

Advokat/Partner

Ole Bille Petersen

Advokat

Karen Marie Hansen

Advokat/Partner

Anders C. Hansen

Juridisk Konsulent

Casper Fonnesbech Thomsen

Ejendomsmægler

André Nygaard Graulund Jacobsen

Salg og vurdering

Anette Kiel Eskildsen

Juridisk Assistent

Kamilla Kiel Skade

Advokatsekretær

Heidi Nielsen

Bogholder

Advokatfirmaet er serviceorienteret og bygger på bred juridisk viden i konstant udvikling

Kontoret har ferielukket i uge 30. I uge 28, 29 og 31 har kontoret åben mandag til fredag for telefonbetjening kl. 10-12 og 13-15.
Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er et mellemstort advokatfirma i Tønder. Advokatfirmaet blev etableret i 1980 i Tønder af Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen.
Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med bolighandel - og vi sælger boliger i hele sydjylland navnlig i den vestlige del.  Vi er et advokatfirma, der vurderer, sælger og rådgiver indenfor bolighandel.
Vores privatafdeling varetager alle de juridiske aspekter i forbindelse med familie og bolig. Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at tage udgangspunkt i den enkelte familie, da ikke to familiesituationer er ens. Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder forstår de forskellige juridiske problemstillinger, som familien står over for. Derfor lægger vi vægt på at gøre vores rådgivning så forståelig og gennemskuelig som overhovedet muligt.
Alle vore jurister er medlem af Danske Familieretsadvokater.
Vores erhvervsafdeling rådgiver virksomheder fra hele landet. Vi tilbyder juridisk rådgivning inden for alle aspekter af erhvervslivet, lige fra dagligt drift til generationsskifte.  Vi har endvidere bred erfaring i formidling af juridisk sagsbehandling i Tyskland.  Firmaet fungerer ligeledes som Vertrauensanwalt for Forbundsrepublikken Tyskland.
Vi tilstræber, at være personlige rådgivere med tæt løbende kontakt til kunden og lægger vægt på tillid, kommunikation i et sprog, der er til at forstå  samt forståelse. Vore værdier er:  kunden i centrum  - gensidig respekt - dialog - kvalitet og faglig rådgivning - resultatskabende adfærd - samarbejde - effektiv sagsbehandling.
Vores advokatfirma er kendetegnet ved, at der inden for de enkelte retsområder er specialister, der yder en tilbundsgående rådgivning.  Uanset om de bagvedliggende regler er komplicerede og skrevet i et sprog, der kan være svært at forstå, bestræber vi os på at tilbyde rådgivning i øjenhøjde.
Kontakt os på telefon 7472 3900 eller skriv en e-mail til advo@tonder-advo.dk eller sikker@tonder-advo.dk
Vi glæder os til at hjælpe dig.
auf deutsch       artikler        vi sponsorerer         lovpligtige oplysninger         databeskyttelsespolitik

Torben

"Advokatfirmaet og Casper Fonnesbech Thomsen blev mig foreslået af min bankrådgiver. Meget god rådgivning vedrørende salget som gik overordentlig hurtigt med solgt på kun en fremvisning og til den ønskede pris. Yderst tilfredsstillende arbejde."

Marilyn & Andy

"Vi har været yderst tilfreds med Casper' s arbejde af salget af vores hus på Rosinfeltvej og et stykke af vores byggegrund på Markgade. Byggegrund blev solgt uden annoncer på bare en fremvisning . Vi vil til hver en tid anbefale Casper Fonnesbech Thomsen videre som mægler. Ud over salg af de to matrikler har vi benyttet os af Advokatfirmaet med en entreprise kontrakt på vores nybyggeri og sidst en hushandel mere hvor Advokatfirmaet stod for alt papirarbejde samt rådgivning. 4 gange på cirka et år har vi benyttet os af Advokatfirmaet og Casper og kan kun sige at de er meget professionelle og det har været en yderst positiv oplevelse med den bedste rådgivning og service i top."

Jesper & Christian

"Når man pludselig står som arvinger til et næsten 100 år gammel hus på Jernbanegade i Tønder, og selv bor i den anden ende af landet, valgte min broder og jeg en lokal og ikke landsdækkende ejendomsmægler. Det har vi absolut ikke fortrudt. Fra vores første møde med Casper Fonnesbech Thomsen foregik det hele meget professionelt og engageret. Salgsannonce, fotos og diverse rapporter blev udarbejdet meget hurtigt og adskillige fremvisninger fulgte efter, lige indtil den rigtige kunde dukkede op, og bare ville have netop denne ejendom. Handelen blev hurtigt gennemført og afsluttet – ikke mindst fordi Casper, og under hans ferie tillige Karen Marie, rykker ud, hvornår det skal være, hvis de fornemmer, at det er dét, der skal til for at yde en god service. Alt i alt kan vi kun anbefale såvel ejendomsmægler- som advokatdelen som en troværdig, personlig og serviceminded samarbejdspartner."

Michael & Rikke

" Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen med Casper Thomsen i spidsen for salget af vores bolig, har været en yderst positiv oplevelse. Vi solgte vores hus i Viben i 6270 Tønder på under tre uger, trods det at huse i området ligger til salg halve og hele år. Vi er meget imponerede over, hvor hurtigt det gik. Caspers håndtering har været meget professionel hele vejen igennem forløbet, han har løbende holdt os orienteret og promoveret vores hus på fornemmeste vis. Casper´s fine rådgivning har været altafgørende for os, og han har ordnet alt for os, og det på en meget effektiv måde. Vi vil anbefale ham til alle der skal købe og sælge, da han kommer med mange gode fif, og man mærke straks at han ikke bare fyrer rutinekommentarer af, men virkelig interesserer sig for lige præcis DIT hus. Vi er ikke i tvivl om hvem vi skal vælge når det gælder boligrådgivning. De varmeste anbefalinger herfra. "

Henrik, Jeanne & Marcus

" Salg af Syrenvænget 2, 6270 Tønder Vi har været yderst tilfreds med Caspers arbejde og håndtering af salget af vores hus, som blev solgt på under to måneder til prisen. I år 2009 købte vi rækkehuset igennem Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen og det var også Casper, som tog hånd om salget dengang. Selve salgsarbejdet mellem køber og os var yderst professionelt og vi blev løbende informeret om alt også weekend og aften."

Inger

" Salget af vores ejendom, som har været i familiens eje siden 1915, er gået over al forventning. Ejendommen blev solgt på kun 3 uger og var annonceret to gange blandt andet med en 1/2 side i den lokale ugeavis. Vi har oplevet en meget professionel vurdering og gennemgang af ejendommen. Vi har fået den bedste rådgivning og service man kan tænke sig. Igennem forløbet har vi hele tiden fået en god tilbagemelding og holdt flere møder. Vi er utrolig glade, for at ejendommen er blevet solgt på så kort tid og vi kan kun give de bedste anbefalinger til Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen. Sælger af Vestergade 45, 6270 Tønder"

Søren

"Bedømmelse af Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen vedr. salg af Nygade 31, 6270 Tønder. Vi oplevede en overordentlig kompetent håndtering af hele forløbet. Effektiv sagsbehandling med en værdiansættelse, der var realistisk fra starten. Fra starten klare aftaler om forløbet gav en god proces. Den boligansvarlige (ejendomsmægler) var venlig, ligefrem og reel - uden omsvøb. Det passede mig godt. Den boligansvarlige var nem at komme i kontakt med, og han reagerede hurtigt og effektivt på henvendelser."

Susanne

"I forbindelse med salget af mit hus havde jeg tre ejendomsmæglere til at give tilbud og vurdere huset. Efter gennemgangen ved Casper Thomsen var jeg ikke i tvivl om, at Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen skulle forsøge at sælge mit hus, da præsentationen/vurderingen var meget professionel. Mit hus blev da også solgt efter utrolig kort tid efter kun en måned og til en for mig tilfredsstillende pris. Gennem hele forløbet har Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen været utroligt professionelle og givet en meget fin opfølgning/tilbagemelding. Jeg kan til enhver tid give Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen mine bedste anbefalinger."

Inga & Kurt

"Vi fik hos Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen en realistisk og saglig vurdering af vores ejendom med en speciel beliggenhed og i en vanskelig tid for ejendomshandel. I hele salgsforløbet har vi oplevet en yderst professionel håndtering af annoncering, fremvisninger og opfølgning og sidst, men ikke mindst en meget flot præsentation af ejendommen i et helt særligt salgsmateriale. Ikke sært, det lykkedes at få solgt. Vores ejendom ligger for egnen i den dyre ende er blevet solgt på 12 måneder. Vi er glade og tilfredse, men også lidt vemodige, det er et dejligt hus med en formidabel beliggenhed, vi forlader."