Ringgade 13, 6240 Løgumkloster

Denne klassiske bolig giver den lille familie trygge omgivelser i roligt kvarter med gåafstand til centrum, indkøbsmuligheder og ligger tilmed meget nær skole samt sportsplads.

Man bydes velkommen af en forhave der primært er udlagt i græs, og en fin terrasse mod syd med læmure.

Ejendommen fremtræder godt vedligeholdt såvel ude som inde. Der er ifølge sælger et mørkt engobret flot tag fra år 2014 med zink tagrender, som er lavet af en lokal tømrer.

Ejendommen er endvidere i år 2018 hulmursisoleret og malet af den fraflyttede lejer indvendigt i september 2018.

Inddelingen i huset er god, og fordeler sig på entré, tre værelser, badeværelse, køkken og en stor lys sydvestvendt stue med udgang til terrassen. Der er endvidere et indbygget udhus, som man har indgang til fra den nordlige del af haven.

Grunden udgør i alt 700 m2 og er nemt anlagt, så den kræver minimal vedligeholdelse. Perfekte rammer, hvor man kan nyde privatlivet og masser af plads til børnenes leg.

Man har altså her muligheden for at erhverve sig en super bolig, hvor det er værd at fremhæve prisen, beliggenheden, og den pæne stand.

Velkommen til Ringgade 13, 6240 Løgumkloster.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf.: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.