Bargumsvej 39, 6270 Tønder

Nu har du chancen for at erhverve dig denne velopførte murstensvilla, der ligger på en central adresse i Tønder - tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder. Her kan du se frem til en lys bolig på 151 veldisponerede kvadratmeter, der blandt andet byder på et stort stuemiljø og tre regulære værelser. Med i købet får du også en god, anvendelig kælder samt en hyggelig og ugeneret have.

Villaen er opført 1955 og præsenterer sig i velholdt stand med en klassisk rødstensfacade og et saddeltag med røde teglsten. Derudover blev der i 2015 monteret en ny, flot trappe op til hoveddøren.

Samværet med familie og venner gives særdeles gode rammer i stuen, hvor der snildt er plads til et behageligt sofaarrangement og et langbord til gæstemiddagene. Derudover lader to sydvendte vinduer lyset strømme frit ind. Som et ekstra plus får du en vestvendt, isoleret udestue, der ligger i åben forbindelse med stuen. Fra både stuen og udestuen er der adgang til et funktionelt køkken, der præsenterer sig med de originale skabselementer.

Foruden de tre soveværelser byder boligen på et godt badeværelse, der er holdt i den originale stil med hvide fliser på væggene og terrazzogulv.

Kælderens 78 bonuskvadratmeter fordeler sig på fire disponible rum, og giver dig et hav af anvendelses- og indretningsmuligheder. Hertil kommer desuden en god, integreret garage.

Med den centrale beliggenhed i Tønder kan du glæde dig over kun at have få hundrede meter til indkøb, skole, daginstitutioner og station. Endelig bor du ikke langt fra den hyggelige og charmerende gågade med et rigt udvalg af specialbutikker og spisesteder.

Lyder alt dette som det helt rigtige match? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning allerede i dag!

Velkommen til Bargumsvej 39, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.