Leosalle 34, 6270 Tønder

Nydelig murermestervilla i bymidten, med sydvestvendt have, og et godt grundstykke på hele 1.312 m2 - En ejendom i en klasse for sig.

Denne lækre murermestervilla i halvanden plan, udbydes nu med et boligareal i stueetage, og førstesal på 141 m2, samt en god renoveret kælder på 78 m2, hvortil man også har direkte adgang fra haven, ned i et bryggers.

En flot lys, indbydende bolig, som er indrettet på stueplan med hhv. Hall, to stuer og en suite, samt køkken. Førstesalen er indrettet med stort repos, og tre værelser det ene med indbygningsskabe. Kælderen byder på et bryggers, to disponible rum og et spisekammer.

Opkørslen er delvist flisebelagt, med en lille forhave, og en stor baghave der er flot inddelt med flere forskellige blomsterbede, græsplæne og et fint lille udhus.

Ejendommen ligger med en eftertragtet beliggenhed, med kort afstand til centrum af byen. Man er altså i gåafstand til alle hverdagens fornødenheder i form af skole, institutioner, dagligvarer m.v.

Indtrykket er klassisk, og den restaurerede villa klarer sig også godt, med masser af plads, og fremstår i pæn stand med mange gode detaljer. Sjælen er bevaret i ejendommen med pæne gulve, lofter og i det hele taget en meget funktionel indretning.

Indtrykket af ejendommen rigtig godt, med et pænt ydre, passer huset rigtig flot ind i gadebilledet på Leosalle, med de røde mursten, og de hvide vinduer rundt om huset.

Huset opvarmes nemt med fjernvarme, i form af gulvvarme og radiatorer.

Velkommen til Leosalle 34, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.