Møllevej 12, 6270 Tønder

Super god etplans muremestervilla på hele 152 m2 i midten af Møgeltønder med meget kort afstand til både børnehave, skole og sportsplads.

Boligen er rigtig godt vedligeholdt og har en helt enestående beliggenhed for familien, der prioritere kort og nem adgang til daginstitutionerne.

Med til ejendommen som udgør i alt 1.018 m2 er der hus på 152 m2 og carport på 24 m2 med tilhørende skur, alt sammen opført i 1971.

Huset er godt indrettet hvor man fra carporten kan gå ind i et stort bryggers med plads til vaskefaciliteter, og viktualierummet støder op til. Videre ind kommer man til køkken/alrummet, stuen, den pæne entré, fordelingsgangen, gæste toilet, badeværelse og 3 værelser.

Ejendommen er fra starten af 70'erne, og har af den tid gode størrelses værelser, og det er indenvendigt præget af ældre kvalitetsprodukter, såsom det gode HTH køkken som medvirker til, at boligen ikke nødvendigvis kræver en masse for at være indflytningsklar.

Udvendig er der heller ikke meget at komme efter da vinduer er udskiftet til plastik i 2009, og afvalmet tag fra 2010 med 250 millimeter isolering, alt sammen renoveret af lokal tømrer.

Haven som støder op til huset, er nemt anlagt med græsplæne, bede, træer og en skøn sydvestvendt terrasse, hvor man kan nyde mange solrige timer. Det er nemlig ikke en nødvendighed, at slå græsset da den nyligt installerede robotplæneklipper følger med i prisen.

Velkommen til Møllevej 12, Møgeltønder, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.