Nørrevej 6, 6270 Tønder

Er du på udkig efter et godt tilbud, og er du frisk på selv at tage fat? Så har vi her en fin villa til formålet.

Huset er opført i 1951, og har i en længere årække ikke været renoveret. Nuværennde ejer har dog været igang, med køkken og stue, som er delvist selvbyg.

Boligen står pænt og nydeligt indendøre, med nyere lækkert køkken/alrum samt stue miljø. Dog er resten af huset endnu ikke renoveret, og trænger derfor til en overhaling, men her får du en bolig med fin have, der ligger på en dejlig grund med åbne marker i baghaven.

Huset er opført i rødbrune mursten med fuldmurede gavle, og har en dertilhørende dobbelt carport. Boligen er på 110 kvadratmeter og indeholder værelser, stue, køkken, bryggers, badeværelse.

Med køkkenet renoveret er der en af de større projekter som man ikke behøves at tænker på, og man kan derfor lukke døren ud til renoveringsprojekterne, når man trænger til at være sammen med familien.

Stuen er todelt, så man har mulighed for både tv stue og lækker alrummet går i et med køkkenet, der er derfor god plads til det store spisebord og gæsterne. Et stort aktiv ved ejendommen er den centrale beliggenhed i byen, og selvom man ligger så bynært ligger man på en sidevej til Vennemosevej, som er der gennemgående vej i byen, og har derfor minimalt bilstøj.

Haven er hyggeligt anlagt med træer og stor græsplæne med plads til børneleg, endelig har huset også en lang og bred indkørsel.

Vi byder velkommen til Nørrevej 6, Abild, 6270 Tønder.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.