Vibevænget 2, 6360 Tinglev

Er du på udkig efter et godt tilbud, og er du frisk på selv at tage fat? Så har vi her en fin etplansvilla til formålet. Huset er oprindeligt opført i 1974, og trænger derfor til renovering, men her får du en bolig med fin have, der ligger på en dejlig hjørnegrund.

Huset er opført i gule mursten, og har et dertilhørende dobbelt skur, som tidligere har været annvendt til carport. Hvis der igen måtte være ønske om dette, skal man selv skal etablere en ny åbning. Boligen er på hele 130 kvadratmeter og indeholder værelser, stue, køkken, bryggers, badeværelse, toilet, fordelingsgang, og en udestue på 15 kvadratmeter (ikke registreret på BBR). Ejendommen er endvidere opvarmet af el paneler.

Et oplagt sted at starte er i køkkenet, hvor der er rigtig god mulighed for, at skabe et stort køkken/alrum hvis væggen indtil stuen fjernes. Man kan her skabe et fint køkken, som virkelig vil få meget lys med vindue mod øst, og vinkelstuen mod vest. Desuden med bryggerset helt op til køkkenet.

Man kan altså rent faktisk skabe et helt åbent opholdsrum, med åben forbindelse mellem køkken og stue - præcis som i nye moderne boliger.

Endelig har udestuen ældre væg til væg gulvtæppe, og det er et skønt sted at slappe af, nyde solen, og udsigten til haven. Et stort aktiv ved ejendommen er den super gode beliggenhed i et af byens bedste villa område.

Haven er hyggeligt anlagt med flere høje træer og stor græsplæne med masser af plads til børneleg.

Ejendommen ligger med kort afstand fra både skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, busstation samt togstation. Der er derfor alle de nødvendigheder som en familie har brug for, og de er samtidig inden for gå- og cykelafstand.

Vi byder velkommen til Vibevænget 2, 6360 Tinglev.

Kontakt venligst Casper Fonnesbech Thomsen fra Advokatfirmaet Karen Marie Hansen & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.