Tingvej 2A, Visby, 6261 Bredebro

Dobbelthus med mange muligheder

Renoveringsprojekt til en skarp pris.

Villa til den pladskrævende familie eller udlejningsejendom med en meget central beliggenhed i Visby, med blot 15 meter til Min Købmand.

Ejendommen bliver brugt til udlejning og det har den været brugt til i mange år. Der er to lejligheder der er udlejet til samlet kr.7.300. Den nederste lejlighed har lige fået nyt komfyr, emhætte, opvaskemaskine.

Den sidste lejlighed trænger til totalrenovering.

Her er plads til store armbevægelser, da ejendommen andrager i alt 286 kvadratmeter fordelt i to plan med gode parkeringsforhold til ejendommen.

Grundarealet udgår 528 kvadratmeter og ligger ved tankstationen samt købmanden centralt i Visby.

Opvarmning via el - bemærk både energimærke D og G, da der er to seperate bygninger på samme matrikel.

Visby er en by med et rigtig godt lokalsamfund, med gode sociale arrangementer hvert år, som blandt andet byder på årlig byfest med rigtig god opbakning, traktortræk, ålespisning, udflugter og meget mere.

De lokale i byen gør rigtig meget ud af at udvikle byen, så den forbliver interessant for unge mennesker, med blandt andet den spritnye multibane som er opført at lokale fra området.

Für Informationen über genehmigungsfreien Erwerb von Immobilien folgen Sie folgendes Link: https://tonder-advo.dk/aufdeutsch.

Mojn og velkommen til Tingvej 2A, Visby, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.

Du kan sende dit ønske til en fremvisning på knappen nedenfor og vi vil bestræbe os på at imødekomme dit ønske - dog skal vi først forhøre os hos sælger samt undersøge i vores kalender. Vi ringer til dig for at aftale endelig tid for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.